Petr Ryšávka – Show Jana Krause 16. 9. 2020

Občas je potřeba brát vědu s humorem, proto jsem moc rád, že jsem mohl usednout na červenou pohovku a stát se hostem v Show Jana Krause, kde jsme zavítali do světa střevního mikrobiomu opravdu odlehčenou cestou.

Bavili jsme spolu o fungování střevního mikrobiom, jak fungují přátelské bakterie v našich střevech a samozřejmě jsem nesměl zapomenout s sebou vzít svůj experiment – 5 let starý fastfoodový hamburger, na kterém ve svých přednáškám ukazuji, jak průmyslově vyráběné potraviny mohou nepřátelsky ovlivnit fungování střevního mikrobiomu. Pokud byste si chtěli vyplnit dlouhou chvíli a zasmát se nad kouskem vědy, tak rozhovor k poslechu opravdu doporučuji.

Napsat komentář

Váš email nebude zveřejněn.

Toto pole je povinné.

Můžete použít tyto <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Toto pole je povinné.